Bookmarking Demon 5.4.2.0 crack

Discussion in 'Member Downloads' started by demo, Apr 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cybrax

    cybrax Active Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    239
    Likes Received:
    95
    Trophy Points:
    28
    This is working for me,but can someone help me on how do I create accounts on social bookmarking accounts and save it as bmd.If I cant get this automated is it possible to manually create accounts in each and every social bookmarking sites and then save it as .bmd.
    If someone is familiar with this,please help
     
    #61
  2. shuvo

    shuvo New Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Why admin bloc this such stupid Post :D
     
    #62
  3. forum4email

    forum4email New Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    nobody can share the rest of method to use this......
     
    #63
  4. caprez

    caprez Active Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    152
    Trophy Points:
    33
    this is just a complete waste of time,,,,,,,,,,,,,,,,,

    THREAD CLOSED
     
    #64
  5. dungxvn

    dungxvn Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    46
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    18
    lol, I still can post
     
    #65
  6. cybrax

    cybrax Active Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    239
    Likes Received:
    95
    Trophy Points:
    28
    This tool is working for me,but I am not sure how do I create profiles.When i tries to create profile it is not possible.
     
    #66
  7. Cute Hosting

    Cute Hosting New Member

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    wht license r u using.


    I need license key 000000000 is not working.
     
    #67
  8. cybrax

    cybrax Active Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    239
    Likes Received:
    95
    Trophy Points:
    28
    Do I need to replace all the contents inside xampp folder with the given file.But if I replace it with that,I will be left with only 2 folders inside the xampp folder,ie
    licenses and htdocs.Inside htdocs we have products and plugins and inside licenses we have validate.
    Should I replace it with this xampp file?If yes how would I Run apache and php?
    There is no folder inside xampp if you replace it with the new file.Please solve this confusion.
     
    #68
  9. iyoks

    iyoks New Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    is not working for me. anyone can help me please?
     
    #69
  10. sebski

    sebski New Member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    After messing around a great deal with it, all you should have to do in addition to the OP is add this to your hosts file:

    127.0.0.1 edwinsoft.net

    Go get 'em.
     
    #70
  11. july231

    july231 New Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Hahaha you said its working then you weren't able to create profile???

    Funny
     
    #71
  12. dungxvn

    dungxvn Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    46
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    18
    there is no working version for this. stop wasting your time
     
    #72
  13. cybrax

    cybrax Active Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    239
    Likes Received:
    95
    Trophy Points:
    28
    Bookmarking Demon 4 is working for me.
    But the problem is I am not able to create bookmarking accounts as there are 0 accounts shown.
    It shows the option of uploading accounts as .bmd.
    I am just wondering is it possible to create bookmarking accounts manually and then upload it using .bmd
    Anybody familiar with this demon?
     
    #73
  14. sanakhan

    sanakhan Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    18
    Occupation:
    SEO
    Location:
    Search Engines
    Yes here is the same error.
     
    #74
  15. cybrax

    cybrax Active Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    239
    Likes Received:
    95
    Trophy Points:
    28
    Ok I got this till this point,I read the manual,its showing to add social bookmarking sites,go to Add Social Site
    and there you need to enter the register url right?
    I have these options open
    Main Bookmarking sites,Scuttle Sites,Scuttle Plus sites,Your Scuttle Sites,Your Scuttle Plus Sites,but Plig option is unchecked.Seems like I cant do ping and pligg.
    I have one doubt can I add these bookmarking sites register URL
    Code:
    http://www.mediafire.com/?lgzezjchhzm
    and make it working.
    If somebody has a bookmarking URL list which is already added in their Bookmarking Demon,please share it.
    I am not understanding what is meant by Pligg sites,what is scuttle,can someone explain?
     
    #75
    elisu30mki likes this.
  16. GHat

    GHat New Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    thanks for sharing, I could not make it work;
    perhaps those who had made it work, give some hints on what extra way
    they gone to make it work, thanks
     
    #76
  17. cybrax

    cybrax Active Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    239
    Likes Received:
    95
    Trophy Points:
    28
    This works but the problem is account creation.Its not possible here to create Bookmarking accounts or it had to be created manually copying and pasting in the .bmd directory.
    Also can someone tell me how do I add the bookmarking sites.When I tries to add,its showing an error.
     
    #77
  18. victorjones

    victorjones Active Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    75
    Trophy Points:
    28
    I just Installed it ... not errors until now I have to play with it for a while, just to see if it's working or now ....

    NO errors for now, I'll post later how the things are going ;)

    Thanks
     
    #78
  19. victorjones

    victorjones Active Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    75
    Trophy Points:
    28
    Ok, i tried to create some accounts it gives me only errors .. i have no idea why

    UPDATE :: I Was Able to create All accounts in Video Module .... Automaticly of course ... so it's work for now ...
     
    Last edited: Jun 21, 2010
    #79
  20. taobao9168

    taobao9168 New Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    thanks victorjones. pls share your Method!
     
    #80
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page